Jajka Po Meksykańsku
Meksykańskie Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mielony pieprz cayenne, chili w proszku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 11%. Spróbuj Mexican Deviled Eggs, Mexican Deviled Eggs, oraz Mexican Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Wyjąć z ognia i pozostawić jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Drenaż. Jajka schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Obrać po wystygnięciu. Połowę jajek przekrój wzdłuż i zgarnij żółtka do miski. Żółtka rozgnieść widelcem.
Wymieszać majonez, posiekane zielone chiles, oliwki, chili w proszku, i pieprz cayenne, aż dobrze połączone; łyżka do połówek białka jaja.