Jajka pieczone w Brioches
Pieczone jajka w Brioches to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie poranny posiłek. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Jeśli masz jajka, estragon, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: jajka w Czyśćcu (jajka pieczone w sosie pomidorowym), Brioszki Brzoskwiniowe, oraz Świąteczne Briochy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Odciąć szczyty brioches (o 1 cal) i czerpak się wnętrzności DNA do skorupy, pozostawiając 1/4 do 1/2 cala wokół i uważając, aby nie rozerwać (Wnęka powinna być wystarczająco duża, aby zmieścić duże jajko).
Szczotkować wnętrza i Wyciąć Boki blatów masłem.
Ułóż Brioche muszle w puszce muffin i doprawić solą i pieprzem. Rozbić jajko do każdej brioche i posypać ziołami.
Piec brioches w dolnej trzeciej piekarnika 15 minut. Ułóż szczyty brioche, Wyciąć Boki, w płytkiej patelni do pieczenia i umieścić w górnej trzeciej piekarnika.
Piec zarówno DNA i szczyty, aż jajka są gotowane do pożądanego stopnia doneness i Brioche szczyty są złoty brąz, 10 do 20 minut więcej.
Służyć każdy brioche z jego góry do zanurzania w jajku.
* Podawanie jajek z cieknącym—Nie w pełni ugotowanym-żółtka mogą być niepokojące, jeśli w Twojej okolicy występuje problem z salmonellą.