Jajka gotowane w sosie Ancho-pomidorowym
Jajka gotowane w sosie Ancho-pomidorowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 24 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ancho chile pieprz w proszku, cebula, pomidory, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Odżywianie w jajkach i jajkach gotowanych w sosie pomidorowym, Jajka Gotowane W Sosie Pomidorowym, oraz Jajka gotowane w sosie pomidorowym.
Instrukcje
Zmiksuj pomidory, czosnek i pieprz ancho w blenderze na gładką masę.
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kroplówki.
Dodać cebulę na patelni; gotować i mieszać 2 min. Wymieszać mieszankę pomidorową; doprowadzić do wrzenia.
Dodać zmiksowane warzywa; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu.
Rozbij jajka, 1 na raz, do małej miski; wsunąć mieszaninę warzyw na patelni, pozostawiając przestrzeń między jajami. Przykryć; gotować na średnim i małym ogniu 8 min. lub do momentu, gdy białka są całkowicie osadzone, a żółtka zaczynają gęstnieć, ale nie stają się jędrne. Top z serem, boczkiem i kolendrą.