Jajka gotowane po turecku z jogurtem i ostrym masłem szałwiowym
Jajka po turecku z jogurtem i ostrym masłem szałwiowym to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka destylowanego octu, pieprzu, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Jajka Gotowane Po Turecku Z Jogurtem I Ostrym Masłem Szałwiowym, Improv: jajka gotowane z jogurtem i masłem z wędzonej papryki, oraz Shakshouka (jajka gotowane w pikantnym sosie pomidorowym).