Jajka Faszerowane Po Francusku
Jajka faszerowane po francusku to bezmleczne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jeśli masz pod ręką pieprz, majonez, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Jajka Faszerowane Po Buffalo, Nadziewane Piersi Z Kurczaka Po Francusku, oraz Jaja Sardou (jaja gotowane po Nowojorsku z karczochami, szpinakiem i holenderskim jedzeniem).
Instrukcje
Umieścić jajka w dużym rondlu. Przykryć wodą do 1 cala powyżej jaj; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 12 minut.
Odcedzić i spłukać zimną bieżącą wodą do ostygnięcia.
Jajka obrać; pokroić na pół wzdłuż.
Usunąć żółtka; wyrzucić 4 żółtka.
Pozostałe 4 żółtka umieścić w średniej misce.
Dodać szynkę i nast. 7 składników( przez pieprz); mieszać aż do połączenia.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
Łyżka około 1 łyżeczki mieszaniny żółtka do każdej połowy białka jaja. Wierzch każdej połowy z 1 łyżką bułki tartej. Okryć bułkę tartą sprayem do gotowania.
Umieść jajka na blasze do pieczenia; broil 1 minutę lub aż bułka tosty.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi tymianku.