Jajka Benedykt Grill
Jajka Benedict Grill może być tylko poranny posiłek szukasz. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 967 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, filet z łososia, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jajka Benedict Deviled Eggs, Jajka Benedykta, oraz Jajka Benedykta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia umieścić w dużym naczyniu do pieczenia.
Połącz masło, 4 łyżki soku z cytryny i skórkę z cytryny i wlej mieszaninę na łososia. Doprawić solą i pieprzem i marynować przez 1 do 2 godzin.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu do średniej temperatury.
W międzyczasie wymieszaj serek śmietankowy, estragon i 1 łyżeczkę soku z cytryny i odstaw na bok. W innej misce, wymieszać jajka, śmietana, ostry sos pieprzowy, i sól i pieprz, do smaku, i odstawić.
Rozgrzej patelnię nonstick do jaj, umieszczając patelnię na grillu. W tym samym czasie umieścić łososia na grillu i gotować do pożądanej doneness, o 5 minut na stronie.
Wlać masę jajeczną do patelni i gotować jajka przez ciągłe przesuwanie gotowanych porcji w kierunku środka patelni, pozwalając niegotowanej części płynąć na boki, odwracając, gdy jest blisko ustawienia.
Ułóż bajgle na grillu ściętym bokiem i tosty.
Wyjąć i rozprowadzić porcję mieszanki twarogu na upieczonej stronie każdego obwarzanka.
Ułóż bajgle na talerzach. Top z gotowanym jajkiem, łososiem i sosem holenderskim.
Dekoruj posiekanym szczypiorkiem i natką pietruszki.
Żółtka umieścić w rondlu. Trzymaj patelnię nad płomieniem pieca około 3 do 4 cali nad palnikiem i ubijaj, aż lekko zgęstnieje i będzie jasnożółty, około 2 do 3 minut.
Zagęszczone żółtko wlać do blendera i dodać sok z cytryny, sherry i cayenne. Przy włączonym silniku dodaj roztopione masło powolnym, stałym strumieniem, mieszając, aż sos będzie gładki i zagęszczony.