Jajecznica, ziemniaki i bekon Tostadas
Przepis jajecznica, ziemniaki, i boczek Tostadas jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 841 kalorii, 29g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki russet, jajka, salsa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Boczek z jajkiem makaron z serem, California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), oraz Jajecznica Z Boczkiem I Awokado.
Instrukcje
W 10-calowej ciężkiej patelni ciepła 1/2 cala oleju na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie i smażyć tortille, 1 na raz, obracając szczypcami, aż blady złoty i ostry, o 1 1/2 protokół.
Tortille przenieść jako smażone szczypcami do ręczników papierowych, aby osuszyć i całkowicie ostudzić. Tortille można smażyć 1 tydzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na płytkiej patelni do pieczenia wyposażonej w stojak, ułóż boczek w 1 warstwie i gotuj w środku piekarnika, okazjonalnie obracając, aż będzie chrupiący.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Następnie pokruszyć boczek i odstawić. (Boczek można zrobić 1 1/4 godziny wcześniej i utrzymać ciepło na blasze do pieczenia w wyłączonym piekarniku.)
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę 1/2 cala. W 12-calowej patelni non-stick ciepła wody i 2 łyżki masła na umiarkowanym ogniu, aż masło się stopi.
Dodać ziemniaki i gotować, przykryte, na umiarkowanie małym ogniu 6 protokół.
Zdjąć pokrywkę i ugotować ziemniaki na umiarkowanie dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż będą złociste i miękkie. Ziemniaki mogą być wykonane 1 godzinę wcześniej i utrzymywane w cieple na blasze do pieczenia w wyłączonym piekarniku.
W misce ubijamy jajka, szalotki, sól i pieprz do smaku. Na patelni, ogrzać pozostałe 2 łyżki masła na małym ogniu, aż do stopienia.
Dodać jajka i gotować, mieszając i rozbijając na kawałki wielkości kęsa, aż po prostu gotowane through klucz tutaj jest gotować je powoli i nisko. Jaja można składać 45 minut wcześniej i przechowywać w osłonce.
Łyżka ziemniaków, boczek, i jajka na tortille i top z kwaśną śmietaną, scallion, kolendra, i salsa.
Polecane wino: Riesling, Sparkling Rose, Pinot Noir
Riesling, Sparkling rosé i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Meksykanów. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.