Jajecznica z pomidorem Pita
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 464 kalorie, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pomidory, pitas i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czyste Jedzenie Jajecznica I Cheddar Śniadanie Pita Pizza, Jajecznica Pomidorowa Placki Florenckie, oraz Jajecznica z pomidorem, cheddarem i kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła w patelni non-stick na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, do miękkości, o 4 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj pozostałe masło i jajka. Gotować, ciągle mieszając, aż jajka się ustawią, ale nadal są kremowe, o 10 protokół. Wymieszać szczypiorek i doprawić solą i pieprzem. Natychmiast wyjąć z patelni.
Podziel jajka między kieszenie każdej pity, a następnie udekoruj je cienko pokrojonymi pomidorami.