Jajecznica Z Pieczonych Ziemniaków
Jajecznica z pieczonych ziemniaków to bezglutenowe poranny posiłek. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Summer Veggie Egg Scramble, Jajko I Ziemniaki Śniadanie Scramble, oraz Jajecznica z ziemniaków, bekonu i jajek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić jajka, mleko, sól i pieprz widelcem lub trzepaczką, aż dobrze wymieszane; odstawić.
W 10-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj mrożone ziemniaki; gotować 2 do 4 protokół, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Gdy mieszanina zaczyna się ustawiać na dole i na boku, delikatnie podnoś gotowane porcje szpatułką tak cienką, że niegotowana część może płynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jajka są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne; wymieszać z boczkiem. Zmniejszyć ogień do niskiego; posypać serem. Przykryć; gotować od 1 do 2 minut lub do rozpuszczenia sera.