Jajecznica i Szwajcarskie Tacos z Chard
Przepis jajecznica i Szwajcarski Chard Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 35 minut. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Jeśli masz kolendry, tęcza szwajcarski chard, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tacos Z Cebulą Karmelizowaną I Chardą Szwajcarską, Tacos z soczewicy i szwajcarskiego Chard (z domowymi tortillami), oraz Tacos ze słodkimi ziemniakami i czarną fasolą ze szwajcarskim pesto z Chard.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej, aż się połysk.
Dodaj 1/2 szklanki cebuli, chiles i hojny szczypta soli i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula dopiero zaczyna brązowieć, 8 protokół.
Dodać chard Szwajcarski i gotować, mieszając, aż zmięknie, 5 protokół. Wymieszać jajka i pomidory i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż jajka są tylko gotowane, 5 minut. Wymieszać pozostałe 2 łyżki cebuli i kolendry i doprawić solą i pieprzem.
Jajka podawać w ciepłych tortillach.