Jaja zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach

Jaja zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj jajka zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 395 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.89 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1833 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Jaja Gniazdowe, Chard szwajcarski smażony z grzybami Shiitake, oraz Podsmażony Chard Na Polenta Z Jaj Sadzonych.

Instrukcje

1
Wytnij grube, twarde żeberka środkowe liści chard. Pokroić żeberka na kawałki 1/2 cala i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać posiekaną cebulę i grzyby do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokrój pozostałe liście chard w poprzek na 1-calowe wstążki, odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Żeberka smażone, cebula, pieczarki: 
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni bez kija (z pokrywą) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać cebulę, żeberka i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Smażyć przez około 4 do 5 minut, aż cebula są przezroczyste i grzyby są trochę brązowe na brzegach i zaczęły rezygnować z wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1
Dodać zielone pokrojone liście chard do patelni sauté. Użyj szczypiec, aby obrócić liście na patelni, aby liście pokryły się oliwą z oliwek, a cebula i grzyby są dobrze wymieszane z liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie patelni. Crack jeden lub dwa świeże jaja w środku patelni, nad mieszaniną pieczarek. Gotować odkryte, aż dno białka są dobrze ustawione. Następnie obniżyć ciepło do średniego i przykryć patelnię. Gotować jeszcze minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Gdy białka są gotowane, zdjąć patelnię z ognia i użyć szpatułki, aby delikatnie przenieść jajka i chard na talerz, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podawać natychmiast.
4
Pokroić w żółtka tak, aby cieknące żółtka przebiegały przez chard i grzyby i tworzyły coś w rodzaju sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn