Jaja zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach

Jaja zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj jajka zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 395 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.89 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1833 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Jaja Gniazdowe, Chard szwajcarski smażony z grzybami Shiitake, oraz Podsmażony Chard Na Polenta Z Jaj Sadzonych.

Instrukcje

1
Wytnij grube, twarde żeberka środkowe liści chard. Pokroić żeberka na kawałki 1/2 cala i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać posiekaną cebulę i grzyby do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pokrój pozostałe liście chard w poprzek na 1-calowe wstążki, odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Żeberka smażone, cebula, pieczarki: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni bez kija (z pokrywą) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę, żeberka i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Smażyć przez około 4 do 5 minut, aż cebula są przezroczyste i grzyby są trochę brązowe na brzegach i zaczęły rezygnować z wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1
Dodać zielone pokrojone liście chard do patelni sauté. Użyj szczypiec, aby obrócić liście na patelni, aby liście pokryły się oliwą z oliwek, a cebula i grzyby są dobrze wymieszane z liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie patelni. Crack jeden lub dwa świeże jaja w środku patelni, nad mieszaniną pieczarek. Gotować odkryte, aż dno białka są dobrze ustawione. Następnie obniżyć ciepło do średniego i przykryć patelnię. Gotować jeszcze minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Gdy białka są gotowane, zdjąć patelnię z ognia i użyć szpatułki, aby delikatnie przenieść jajka i chard na talerz, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podawać natychmiast.
4
Pokroić w żółtka tak, aby cieknące żółtka przebiegały przez chard i grzyby i tworzyły coś w rodzaju sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn