Jaja zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach

Jaja zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj jajka zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 395 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.89 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1833 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Jaja Gniazdowe, Chard szwajcarski smażony z grzybami Shiitake, oraz Podsmażony Chard Na Polenta Z Jaj Sadzonych.

Instrukcje

1
Wytnij grube, twarde żeberka środkowe liści chard. Pokroić żeberka na kawałki 1/2 cala i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać posiekaną cebulę i grzyby do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pokrój pozostałe liście chard w poprzek na 1-calowe wstążki, odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Żeberka smażone, cebula, pieczarki: 
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni bez kija (z pokrywą) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać cebulę, żeberka i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Smażyć przez około 4 do 5 minut, aż cebula są przezroczyste i grzyby są trochę brązowe na brzegach i zaczęły rezygnować z wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1
Dodać zielone pokrojone liście chard do patelni sauté. Użyj szczypiec, aby obrócić liście na patelni, aby liście pokryły się oliwą z oliwek, a cebula i grzyby są dobrze wymieszane z liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie patelni. Crack jeden lub dwa świeże jaja w środku patelni, nad mieszaniną pieczarek. Gotować odkryte, aż dno białka są dobrze ustawione. Następnie obniżyć ciepło do średniego i przykryć patelnię. Gotować jeszcze minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Gdy białka są gotowane, zdjąć patelnię z ognia i użyć szpatułki, aby delikatnie przenieść jajka i chard na talerz, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać natychmiast.
4
Pokroić w żółtka tak, aby cieknące żółtka przebiegały przez chard i grzyby i tworzyły coś w rodzaju sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn