Jaja Do Zanurzania
Zanurzenie jajek może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 174 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Jeśli masz chleb, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Scottish Eggs - co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu, gdy pokryte kiełbasą, Malezyjskie słodkie i kwaśne jaja (jaja Masak Branda / belanda), oraz Wiosenne zielone warzywa i całe jajka na miękko jajka, Vanill dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu.
Wlać wystarczającą ilość wody do rondla, aby przykryć jajka o co najmniej 1 cal (2,5 cm).
Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Natychmiast zdjąć patelnię z ognia, aby zatrzymać gotowanie. Przykryć rondel i odstawić jajka w wodzie na 2 do 4 minut, aż gotowane zgodnie z życzeniem.
Spuścić wodę; natychmiast przepuścić zimną wodę nad jajami, aby je trochę ochłodzić.
Umieść jajka w filiżankach.
Chleb tostowy; posmarować masłem.
Pokrój tosty w paski o średnicy 2,5 cm.
Crack tops off jajka z nożem.
Podawać paski tostów z jajkami do zanurzenia w miękkich żółtkach.