Jagody nasączone szampanem z bitą śmietaną

Jagody nasączone szampanem z bitą śmietaną
Jagody nasączone szampanem z bitą śmietaną mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szampana, truskawek, skórki pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj TearIMiss You: ciasto z rumem waniliowym nasączone syropem z rumu kawowego i bitą śmietaną Marsala Mascarpone lukier, Jagody z kremem szampańskim, oraz Vacherin Z Bitą Śmietaną I Mieszanymi Jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć szampana, 3 łyżki agawy i skórki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
AgawaAgawa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jagody; wrzucić delikatnie do połączenia. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
3
Śmietanę umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów. Ubić w pozostałej 1 łyżce agawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgawaAgawa
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść 3/4 szklanki mieszanki jagodowej w każdej z 8 misek. Każdą porcję ubić z 2 łyżkami bitej śmietany; pokruszone ciasteczka podzielić na porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Pliki CookiePliki Cookie
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn