Jagody nasączone szampanem z bitą śmietaną
Jagody nasączone szampanem z bitą śmietaną mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szampana, truskawek, skórki pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj TearIMiss You: ciasto z rumem waniliowym nasączone syropem z rumu kawowego i bitą śmietaną Marsala Mascarpone lukier, Jagody z kremem szampańskim, oraz Vacherin Z Bitą Śmietaną I Mieszanymi Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć szampana, 3 łyżki agawy i skórki w dużej misce.
Dodać jagody; wrzucić delikatnie do połączenia. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Śmietanę umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów. Ubić w pozostałej 1 łyżce agawy.
Umieść 3/4 szklanki mieszanki jagodowej w każdej z 8 misek. Każdą porcję ubić z 2 łyżkami bitej śmietany; pokruszone ciasteczka podzielić na porcje.