Pieczone Półksiężyce Churros

Pieczone Półksiężyce Churros
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj pieczonego Półksiężyca Churros. Ten deser ma 91 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mielony cynamon, półksiężycowe bułeczki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pieczone Churros, Pieczone Churros, oraz Pieczone Churros dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w małej misce, wymieszać cukier i cynamon; odstawić. Rozwałkuj ciasto; podziel na 4 prostokąty. Naciśnij każdy do prostokąta 6x4 cala, naciskając perforacje, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CiastoCiasto
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
Blaty 2 prostokątów posmarować odrobiną roztopionego masła; posypać około połową mieszanki cukru. Top każdy z pozostałych prostokątów; naciśnij krawędzie lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
3
Blaty z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Za pomocą ostrego noża lub noża do pizzy Wytnij każdy prostokąt wzdłuż na 6 pasków. Przekręć każdy pasek 3 razy; umieść na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Nóż Do PizzyNóż Do Pizzy
NóżNóż
5
Piec 9 do 11 minut lub aż złoty kolor i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Blaty pędzla z pozostałym roztopionym masłem; posypać pozostałą mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Flaco Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 8 dolarów za butelkę.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produkowany z ekologicznych, suchych winnic. Flaco pokazuje złożoność dwukrotnie wyższą cenę. Winorośle te są utrzymywane w zróżnicowanym mikroklimacie, co pozwala na większą konsystencję dojrzałości rok po roku. Świeży, czysty charakter tego wina sprawia, że jest to niezwykle wszechstronne wino do łączenia z jedzeniem. To wino dobrze pasuje do białych mięs, takich jak wieprzowina i kurczak oraz łuszczących się ryb, takich jak morszczuk, dorsz lub flądra. To ma owoce i kwasowość, aby dopasować się do czerwonych mięs, jak również.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn