Jagodowo-Brzoskwiniowy Ice Pops
Blueberry-brzoskwinia Ice Pops może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz jagody, brzoskwinie, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jagodowo-Brzoskwiniowy Ice Pops, Brzoskwiniowo-Blueberry Pops, oraz Cold Brew Coffee Latte Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 3 łyżki cukru, 2 łyżki świeżego soku z cytryny i jagody w robocie kuchennym i proces aż będzie gładki. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach nad miską, naciskając, aby wyodrębnić soki i wyrzucić ciała stałe.
Resztę 1 łyżki soku i brzoskwini umieścić w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Umieścić śmietanę w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostały cukier, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów. Jedną czwartą bitej śmietany wymieszać z mieszanką brzoskwiniową. Delikatnie złóż pozostałą śmietanę w mieszankę brzoskwiniową; schłodź. Połowę mieszanki Borówki podzielić równomiernie na 10 (4-uncji) foremek lodowych. Góra z pokrywką. Zamrozić 25 minut lub do Ustawienia. Odkryć i góry każdej porcji z mieszanką brzoskwini; top z pokrywką. Włóż patyczki rzemieślnicze do środka każdej formy; zamrozić na 25 minut lub do zestawu. Odkryj i uzupełnij każdą porcję pozostałą mieszanką jagodową. Zamrażać przez 4 godziny lub do całkowitego zamrożenia.