Jagodowa brzoskwiniowa sałatka owocowa z tymiankiem
Jagodowa brzoskwiniowa sałatka owocowa z tymiankiem to bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. 1673 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, cukier, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Galanteria Brzoskwiniowo-Brzoskwiniowa Z Cukrem Cytrynowo-Tymiankowym, Kozi ser Crostini z salsą jagodowo-brzoskwiniową, oraz Wyznanie #135: jestem ustawiony na jesień ... {wszystkie owoce} Blueberry Peach Smoothie.
Instrukcje
1
Przygotuj syrop cukrowy: jeśli używasz wody i cukru, umieść je w patelni z sosem i zagotuj, a płyn zmniejszy się o połowę do syropu cukrowego. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Składniki połączyć: brzoskwinie i nektaryny posiekać i umieścić w misce z jagodami.
Sałatka owocowa świetnie komponuje się z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.