Jagnięcy brzuch BLT

Jagnięcy brzuch BLT
Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 282 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś dziecko rzymskie, chleb, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Strona Główna Cured Lamb Belly Tacos, Chrupiący Nadziewany Brzuszek Jagnięcy Z Sosem Blood Orange, oraz Sałatka BLT dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj razem sól koszerną, pieprz, cukier, sól utwardzającą i estragon, aby stworzyć lekarstwo. Przetrzyj brzuch lekarstwem, chcesz to tam naprawdę popracować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść brzuch w dużej plastikowej torebce i przechowuj w lodówce przez 3 dni, odwracając go codziennie, aby zapewnić równomierne pokrycie lekiem.Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjąć brzuch z lodówki i spłukać zimną wodą. Osusz, umieść na patelni i przykryj pokrywką lub folią aluminiową. Pieczeń, aż mięso jest łatwo przeniknąć widelcem, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Wyjąć brzuch z patelni i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania boczku mayo.To zrobić majonez boczek, podgrzać olej w małym, ciężkim rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać boczek i gotować, aż boczek ma renderowane cały jego tłuszczu, o 12 protokół. Jest gotowy, gdy boczek wygląda jak, cóż, ugotowany boczek. Szczep, rezerwując wytopiony tłuszcz boczku na majonez. Skubać na gotowanym boczku podczas pracy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
6
Niech wytopiony tłuszcz boczku ostygnie do temperatury pokojowej (Emulsja majonezowa pęknie, jeśli jest zbyt ciepła). W misce, połączyć żółtka, ocet, musztarda w proszku i cebuli w proszku. Używając trzepaczki i stale ubijając, powoli wlewaj tłuszcz z boczku do miski cienkim, stałym strumieniem, aby utworzyć emulsję. Zatrzymać i dodać kilka kropli wody, gdy kiedy zaczyna wyglądać jak gęsta pasta, a nie majonez. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
RamięRamię
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
EmulsjeEmulsje
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wyjmij brzuch z lodówki i pokrój na cztery równe porcje. Rozgrzej grill gazowy lub przygotuj grill węglowy do gotowania na średnim ogniu lub podgrzej patelnię grillową na górze kuchenki. Grilluj kawałki brzucha, uważając, aby nie dopuścić do przypalenia (jeśli kapiący tłuszcz powoduje wybuch ognia, przesuń brzuch na chłodniejszą stronę grilla i ugotuj dodatkową minutę z każdej strony). Grill, aż masz lekkie znaki char i tłuszcz jest bulgotanie i syczy, 2 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Zdjąć z grilla i doprawić solą.Toast za chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Po jednej stronie każdego kawałka tosta rozprowadzić majonez z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
10
Dodaj rzymską i pomidory i top z jagnięcym brzuchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
11
Dodaj kolejny kawałek chleba z majonezem i podawaj.Wypróbuj te przepisy na kanapki na Food Republic: najlepszy przepis na kanapkę BLT
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
12
Stek Kanapki Z Karmelizowaną Cebulą Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
Grillowana Gruszka, Pieczeń Wołowa I Ser Pleśniowy Kanapki Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn