Jagnięcy brzuch BLT
Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 282 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś dziecko rzymskie, chleb, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Strona Główna Cured Lamb Belly Tacos, Chrupiący Nadziewany Brzuszek Jagnięcy Z Sosem Blood Orange, oraz Sałatka BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj razem sól koszerną, pieprz, cukier, sól utwardzającą i estragon, aby stworzyć lekarstwo. Przetrzyj brzuch lekarstwem, chcesz to tam naprawdę popracować.
Umieść brzuch w dużej plastikowej torebce i przechowuj w lodówce przez 3 dni, odwracając go codziennie, aby zapewnić równomierne pokrycie lekiem.Rozgrzej piekarnik do 149°.
Wyjąć brzuch z lodówki i spłukać zimną wodą. Osusz, umieść na patelni i przykryj pokrywką lub folią aluminiową. Pieczeń, aż mięso jest łatwo przeniknąć widelcem, 2 do 2 1/2 godziny.
Wyjąć brzuch z patelni i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania boczku mayo.To zrobić majonez boczek, podgrzać olej w małym, ciężkim rondlu na małym ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż boczek ma renderowane cały jego tłuszczu, o 12 protokół. Jest gotowy, gdy boczek wygląda jak, cóż, ugotowany boczek. Szczep, rezerwując wytopiony tłuszcz boczku na majonez. Skubać na gotowanym boczku podczas pracy.
Niech wytopiony tłuszcz boczku ostygnie do temperatury pokojowej (Emulsja majonezowa pęknie, jeśli jest zbyt ciepła). W misce, połączyć żółtka, ocet, musztarda w proszku i cebuli w proszku. Używając trzepaczki i stale ubijając, powoli wlewaj tłuszcz z boczku do miski cienkim, stałym strumieniem, aby utworzyć emulsję. Zatrzymać i dodać kilka kropli wody, gdy kiedy zaczyna wyglądać jak gęsta pasta, a nie majonez. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Wyjmij brzuch z lodówki i pokrój na cztery równe porcje. Rozgrzej grill gazowy lub przygotuj grill węglowy do gotowania na średnim ogniu lub podgrzej patelnię grillową na górze kuchenki. Grilluj kawałki brzucha, uważając, aby nie dopuścić do przypalenia (jeśli kapiący tłuszcz powoduje wybuch ognia, przesuń brzuch na chłodniejszą stronę grilla i ugotuj dodatkową minutę z każdej strony). Grill, aż masz lekkie znaki char i tłuszcz jest bulgotanie i syczy, 2 do 4 minut na stronie.
Zdjąć z grilla i doprawić solą.Toast za chleb.
Po jednej stronie każdego kawałka tosta rozprowadzić majonez z boczku.
Dodaj rzymską i pomidory i top z jagnięcym brzuchem.
Dodaj kolejny kawałek chleba z majonezem i podawaj.Wypróbuj te przepisy na kanapki na Food Republic: najlepszy przepis na kanapkę BLT
Stek Kanapki Z Karmelizowaną Cebulą Przepis
Grillowana Gruszka, Pieczeń Wołowa I Ser Pleśniowy Kanapki Przepis