Jagnięcina Zielona Chili
Jagnięce zielone Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 900 kalorii. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz cebulę, jagnięcina pierś wzdłuż każdego, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest świetne. Spróbuj Jagnięcina Z Zielonym Chili Masala, Jagnięcina I Ciecierzyca Chili, oraz Colorado Lamb Chili dla podobnych receptur.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Clos Amador Cava Tendre rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.