Jagnięcina Nita, fasolka szparagowa i pomidory to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 244 kalorie, 27g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście mięty, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Jagnięce Golonki Z Białą Fasolą I Suszonymi Pomidorami, Fasolka szparagowa z pomidorami, oraz Fasolka szparagowa i pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodać jagnięcinę i cebulę i gotować, aż mięso jest rumiane; wymieszać fasolę i gotować przez około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Wymieszać z sosem pomidorowym, wodą, solą, pieprzem i miętą. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę lub aż gotowane przez i fasola są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta