Jagnięcina Nita, fasolka szparagowa i pomidory
Jagnięcina Nita, fasolka szparagowa i pomidory to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 244 kalorie, 27g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście mięty, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Jagnięce Golonki Z Białą Fasolą I Suszonymi Pomidorami, Fasolka szparagowa z pomidorami, oraz Fasolka szparagowa i pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę i cebulę i gotować, aż mięso jest rumiane; wymieszać fasolę i gotować przez około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z sosem pomidorowym, wodą, solą, pieprzem i miętą. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę lub aż gotowane przez i fasola są miękkie.