Jagnięcina Dragana z czosnkiem i piwem

Noga Dragana jagnięcina z czosnkiem i piwem wymaga ok. 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 453 kalorie, 54g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, udko jagnięciny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kotlety jagnięce z sosem Piwno-musztardowym, Pieczona noga jagnięca z ciemnym piwem, miodem i tymiankiem, oraz Małże Manila w czosnku i piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i marchew; gotować przez około 3 minuty.
Opłucz nogę jagnięciny i osusz.
Umieścić na patelni i obficie doprawić solą i pieprzem. Do mięsa wcierać sól i pieprz. Użyj małego noża, aby nacięcia były wystarczająco duże, aby ząbek czosnku zmieścił się na całej nodze. Włożyć ząbki czosnku do otworów. Łyżka musztardę na jagnięcinę i wcierać go również.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez około 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F (190 stopni C)
Dodać ziemniaki i marchew do patelni. Jagnięcinę podlewać piwem, rezerwując resztę do fastrygowania w odstępach 20-minutowych.
Kontynuuj pieczenie jagnięciny, aż temperatura wewnętrzna osiągnie co najmniej 140 stopni F (60 stopni C) dla średnio rzadkich, około 1 1/2 godziny dłużej.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na co najmniej 5 minut przed wyrzeźbieniem. Łyżka patelni kapie na mięso i warzywa podczas podawania.