Jagnięce Tacos (W Stylu Barbacoa)
Przepis jagnięce Tacos (styl Barbacoa) może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 8 godzin i 50 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 629 kalorii, 39g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, cebulę, zebrane liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jagnięca Barbacoa z awokado Tacos, Wołowina Barbacoa Tacos, oraz Crock Pot Barbacoa Wołowe Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ponownie nawodnić anchos i chipotle w misce i przykryć gorącą, wrzącą wodą. Namoczyć chiles, aż będą miękkie, o 20 protokół.
Dodaj chiles, papryka, oregano, cynamon i czosnek do robota kuchennego.
Wlać olej i proces do gładkiej. Jeśli puree jest zbyt gęsty, dodać łyżkę lub 2 chile moczenia cieczy do cienkiej do pożądanej konsystencji.
Jagnięcinę umieścić w naczyniu do pieczenia i posypać solą i pieprzem.
Wlać puree na wierzch, przykryć i marynować w lodówce przez 3 do 4 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. rozmrozić liście bananowe (jeśli zamrożone), uruchamiając je pod ciepłą wodą. Ułóż pieczeń z indyka lub danie duszone z liśćmi bananowca, lekko nakładając je na siebie.
Jagnięcinę wyjąć z marynaty i ułożyć na liściach bananowca. Owinąć jagnięcinę liśćmi bananowca, chowając się na brzegach, aby była całkowicie przykryta.
Dodaj 1 1/2 szklanki wody do naczynia do pieczenia, a następnie przykryj całą patelnię folią aluminiową.
Piec, aż mięso będzie miękkie i rozpada, 4 godziny.
Zdjąć folię i otworzyć liście bananowca. Jagnięcinę rozdrobnić widelcem i doprawić solą i sokiem z limonki.
Podawać z ciepłą mąką tortille, liście kolendry, queso fresco, rzodkiewki i cebuli i pary z Malbec.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.