Jagnięce Ragu z miętą
Jagnięce Ragu z miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1081 kalorii, 47g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, sera ricotta, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Penne Z Jagnięcym Ragù I Miętą, Farfalle z jagnięcym Ragu, ricottą i miętą, oraz Jagnięca Ragù dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Tymczasem na dużej patelni ogrzać oliwę na dużym ogniu.
Dodać szalotki i czosnek i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Dodać zmieloną jagnięcinę, sól i pieprz. Gotować, aż jagnięcina zbrązowieje i soki odparowały.
Dodaj wino, zeskrobując brązowe kawałki z dna patelni za pomocą drewnianej łyżki. Dusić, aż wino zmniejszy się o połowę.
Dodaj sos marinara i dusić na małym ogniu, aż smaki się mieszają, o 10 protokół.
Dodać miętę i ricottę i mieszać do wymieszania.
Dodać makaron i wymieszać.