Jagnięce Burger Pitas z chutney z dwoma paprykami
Jagnięcy Burger Pitas z chutney z dwoma paprykami może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści sałaty, sól, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokańskie przyprawione hamburgery jagnięce z morelowo-pieprzowym Chutney + pistacjowe Pesto Feta, Veggie Burger Pitas, oraz Veggie-Burger Pitas.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 450). Umieść paprykę, miętę, sok z cytryny, czosnek, cayenne, 1 łyżeczkę. pieprz i 1/2 łyżeczki. sól do robota kuchennego i pulsować tylko do grubo posiekane. Odstaw chutney na bok.
W średniej misce, połączyć jagnięcinę, kolendra, Pozostałe 1 łyżeczka. pieprz i 1/2 łyżeczki. sól, kolendra i kminek do wymieszania. Formować na 4 paszteciki, każda około 1/2 cala. gruby.
Lekko olej grill i gotować hamburgery, obracając raz, aż zrobić tak, jak chcesz, o 6 minut łącznie dla średnich.
Hamburgery pokroić na pół i włożyć po 2 połówki do każdego kawałka pita, a następnie włożyć liście sałaty.