Jabłkowy Pączek Lody
Jabłkowy pączek lody jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 46 centów za porcję. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz maczugę, mleko, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Otwory Na Pączki Jabłkowe, Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym, oraz Muffiny Z Pączkami Jabłkowym.
Instrukcje
W szerokim, ciężkim rondlu zmniejsz cydr jabłkowy na średnim ogniu do 1/2 filiżanki. Odstawić.
W drugim rondlu ubijamy żółtka, cukier, sól i Buzdygan, następnie powoli mieszamy śmietanę i mleko, aż będzie gładkie. Wymieszać z zredukowanym syropem cydrowym. Doprowadzić do średnio niskiego płomienia i gotować krem, aż pokryje tył łyżki, ale przesunięty palec pozostawia czystą linię. Wymieszaj bourbon, a następnie przelej do szczelnego pojemnika i schłodź przez noc.
Następnego dnia ubijaj lody zgodnie z instrukcjami producenta. W ostatniej chwili ubijania, dodać pączki kruszy.
Przenieś do zamrażarki na 4 do 6 godzin lub do momentu twardego.