Jabłkowy Budyń Chlebowy

Jabłkowy Budyń Chlebowy
Jabłkowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś masło, smażone jabłka, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding, Budyń Chlebowo-Jabłkowy, oraz Jabłkowy Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać jabłka, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż zmięknie i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ubij śmietanę i 4 kolejne składniki w dużej misce, aż będą gładkie. Wymieszać w kostkach chleba; odstawić 5 minut. Wymieszać ugotowane jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać 2 Łyżki. turbinado cukier do maślanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Dodać mieszankę Chlebowo-jabłkową do naczynia i rozprowadzić w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
6
Posypać pozostałymi 2 łyżkami. cukier turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
7
Piec w temperaturze 375 przez 40 do 45 minut lub do jasnego złota i środka jest ustawiony. (Budyń chlebowy będzie nadmuchać do góry naczynia i odciągnąć lekko z boków, jak piecze.) Cool 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podawać na ciepło z jabłkowym Brandy Crme Anglaise i
Składniki, których będziesz potrzebować
Apple BrandyApple Brandy
9
Smażone Jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
10
Uwaga: testowaliśmy z chlebem Panera cynamon z rodzynkami. Do przodu, przykryć i schłodzić pieczony i schłodzony budyń chlebowy na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Z RodzynkamiChleb Z Rodzynkami
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
11
Odstawić 20 minut; podgrzać w piekarniku 350 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn