Jabłkowo-Piernikowe Kwadraty
Jabłkowo-piernikowe kwadraty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 334 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, bitą śmietanę imbirowo-melasową, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piernikowe Kwadraty, Ananasowe Piernikowe Kwadraty, oraz Placki Piernikowe (Bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj granulowane i brązowe cukry, dobrze ubijając.
Dodaj jajko, ubijając, aż mieszanina zostanie zmieszana.
Dodać mąkę i kolejne 8 składników; ubić na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 325 przez 35 do 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Pokroić w 3-calowe kwadraty.
Piernik podawać z bitą śmietaną imbirowo-Melasową.