Jabłkowo-Cheddarowy Chleb Kukurydziany
Przepis Jabłko-Cheddar Cornbread jest gotowy w około 41 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, jajko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło ten chleb. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jabłko Cheddar Prosciutto Cornbread, Cheddar Cornbread Focaccia, oraz Jalapeno Cheddar Cornbread.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu, aż do stopienia.
Dodaj jabłko, i smażyć 3 minut lub aż po prostu przetargu.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Skracanie ciepła w 9 " patelni żeliwnej w piekarniku 5 minut.
W międzyczasie mieszamy razem mąkę kukurydzianą i kolejne 3 składniki.
Ubij razem mleko i jajko; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia. Wymieszać 6 łyżek roztopionego masła.
Dodaj smażone jabłko i ser, mieszając tylko do połączenia.
Wlać ciasto do gorącej patelni.
Piec w 425 przez 25 minut lub do złotego koloru.