Jabłkowe kotlety wieprzowe i farsz

Jabłkowe kotlety wieprzowe i farsz
Kotlety wieprzowe z jabłkami i farsz to bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 504 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.92 za porcję. Mieszanka mieszanka farszu wieprzowego, margaryna, kotlet schabowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 97 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety schabowe z farszem jabłkowym, Jabłkowe kotlety wieprzowe i farsz, oraz Kotlety schabowe z farszem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; brązowe kotlety wieprzowe w gorącym oleju, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W rondlu zagotować wodę i margarynę, dodać farsz i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wyjąć rondel z ognia i odstawić 5 minut, aby wchłonąć wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć pokrywę i puch farszu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6
Nadzienie z szarlotki rozłożyć na przygotowanym naczyniu do pieczenia, a kotlety schabowe ułożyć na warstwie wypełniającej ciasto. Łyżka farszu na kotletach schabowych. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Samorosnąca, Nie PrzesianaMąka Samorosnąca, Nie Przesiana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Usuń folię aluminiową i gotować, aż wieprzowina nie będzie już różowy w środku, o 10 więcej minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn