Jabłkowe Ciasta Do Góry Nogami
Jabłkowe ciasta do góry nogami wymagają ok. 34 minuty od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę przypraw, olej roślinny, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasta Jabłkowo-Miodowe Do Góry Nogami, Ciasta z jabłkami i żurawiną, oraz Ciastka Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj dwie duże puszki muffin z sześcioma filiżankami.
W bezpiecznej kuchence mikrofalowej połączyć jabłka, cynamon i wodę i kuchenkę mikrofalową przez 3-4 minuty. Jabłka powinny być lekko delikatne.
Odcedzić jabłka i wrzucić 1 szklankę Marzetti Old Fashioned Dip karmelowy.
Jabłka podzielić równomiernie do każdej filiżanki.
W dużej misce, połączyć ciasto mix, budyń, olej, śmietana i jajka i wymieszać na średniej prędkości, aż będzie gładka. Łyżka ciasto równomiernie na jabłkach.
Pieczone 15-18 minut lub do wykałaczki włożonej do środka każdego ciasta wychodzi czysty.
Schłodzić 8 minut. Odwróć patelnię. Może być konieczne ponowne ułożenie kilku kawałków jabłek. Pozostawić do ostygnięcia.
W pojemniku bezpiecznym dla mikrofal, podgrzać pozostały Marzetti Old Fashioned karmelowy Dip przez 10-30 sekund, mieszając co 10 sekund. Łyżka ciepłego karmelu na ciastach.
Podawać z bitą śmietaną lub lodami.