Jabłko orzech otręby babeczki może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 215 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, proszek do pieczenia, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muffinki po rodzynkach otręby jabłkowo-orzechowe, Jabłko Cynamon Otręby Babeczki / Super Otręby Muffin Ciasto, oraz Po Rodzynkach Otręby Sos Jabłkowy Otręby Płatki Muffinki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze sześć składników. W innej misce, połączyć mleko, jajka, brązowy cukier, olej i wanilia. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złóż pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffin trzy czwarte pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.