Jabłko Drabina Bochenek

Jabłko Drabina Bochenek
Przepis jabłkowy drabina Bochenek może być wykonany w około 1 godzinę i 40 minut. Ten hor d ' oeuvre ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 27 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jeśli masz pod ręką sok pomarańczowy, brązowy cukier, ciepłe mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, który można poprawić. Spróbuj Stromboli Drabina Bochenek, Świąteczna Drabina Owocowa, oraz Bochenki Drabinkowe Malinowo-Serowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj mleko, masło, cukier, sól, jajka i 2 szklanki mąki. Pokonaj na niskiej prędkości przez 3 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
3
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
4
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i wstaw do lodówki na 1-2 godziny; uderz ciasto. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
6
Rzuć każdą połówkę na 12 cali. x 9-w. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Umieść każdy na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Posmaruj masłem. Do nadzienia połącz brązowy cukier, mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową i ziele angielskie w dużej misce;
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
dodaj jabłka i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
10
Spread wypełnienie centrum trzecią każdego prostokąta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Na każdym długim boku wyciąć 1-in. szerokie paski około 3 cali. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia; uszczelnij końce.Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie się podwoi, około 45-60 minut.
12
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Połącz składniki lukru, aż będą gładkie; skrop ciepłe bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruinart Brut rosé (pół butelki). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn