Nigdy nie można mieć zbyt wiele indyjskich receptur, więc dać jabłko Curry Pitan Turcja spróbować. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, curry, jogurt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Curry Pita Z Indyka, Curry-Jabłkowy Bochenek Z Indyka, oraz BBQ Indyk Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i sokiem z cytryny. Gotować, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać z indykiem, doprawić curry i dalej gotować aż do przegrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Cała Turcja
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z jabłkiem. Napełnij pitas mieszaniną.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.