Jabłka Zanurzone W Czekoladzie
Jabłka zanurzone w czekoladzie mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 714 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukierków mlecznej czekolady powlekane, jabłka Granny smith, prażone orzeszki ziemne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jabłka Zanurzone W Ciemnej Czekoladzie, Sól Morska I Czekolada Zanurzone Jabłka, oraz Jabłka W Czekoladzie, Karmelu I Orzechach.
Instrukcje
Włóż drewniane patyczki rzemieślnicze lub patyczki lizaka do rdzeni jabłek na łodydze.
Ułożyć prażone orzeszki ziemne i cukierki na osobnych talerzach. Odstawić.
Umieść czekoladę w metalowej lub szklanej misce i ustaw na patelni z ledwo gotującą się wodą. Mieszać często aż do stopienia.
Zdjąć z ognia. Jabłka zanurzyć w roztopionej czekoladzie, zmieniając się w całkowicie płaszcz. Zanurz lub zwiń w cukierkach lub orzechach, a następnie umieść na arkuszu woskowanego papieru. Powtórz z pozostałymi jabłkami. Odstawić jabłka do temperatury pokojowej, aż czekolada będzie jędrna, około 20 minut przed podaniem.