Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru

Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru
Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cytrynę, białko jaja, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gofry z dyni na noc w / Tostowane masło orzechowe, Syrop z cydru + przyprawione jabłka, Cynamonowo-Jabłkowe Kandyzowane, oraz Gotowane Gruszki Z Syropem Z Piernika.

Instrukcje

1
Obrać górną trzecią część każdego jabłka i natrzeć obraną część połową cytryny. Włożyć jabłka do szerokiego 5-litrowego ciężkiego garnka i dodać cydr i brązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia, pokryte, na średnim ogniu (zajmie to 25 do 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CydrCydr
CytrynaCytryna
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia i schłodzić jabłka w cydrze, przykryte, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CydrCydr
1
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki ze szczyptą soli, a następnie rozprowadzić na małej blasze do 10-calowej okrągłej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec, obracając arkusz w połowie, aż złoty, 5 do 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do stojaka i poluzować orzechy, a następnie ostudzić (orzechy będą chrupiące, jak ostygną).
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
1
Ubij śmietanę z cukrem, rumem i wanilią za pomocą miksera elektrycznego, aż po prostu utrzyma miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Odcedzić jabłka, rezerwując płyn do kłusownictwa do innego użycia. Na każdym talerzu położyć jabłko i posypać kandyzowanymi orzechami włoskimi. Do każdego jabłka dodajemy śmietanę i mżawkę (butelkowaną) gotowanego cydru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzechy WłoskieKandyzowane Orzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CydrCydr
KremKrem
1
* Jabłka można gotować 2 dni wcześniej i schładzać. Przed podaniem doprowadzić do temperatury pokojowej. * Kandyzowane orzechy włoskie można wytwarzać 2 dni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzechy WłoskieKandyzowane Orzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn