Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru

Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru
Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cytrynę, białko jaja, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gofry z dyni na noc w / Tostowane masło orzechowe, Syrop z cydru + przyprawione jabłka, Cynamonowo-Jabłkowe Kandyzowane, oraz Gotowane Gruszki Z Syropem Z Piernika.

Instrukcje

1
Obrać górną trzecią część każdego jabłka i natrzeć obraną część połową cytryny. Włożyć jabłka do szerokiego 5-litrowego ciężkiego garnka i dodać cydr i brązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia, pokryte, na średnim ogniu (zajmie to 25 do 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CydrCydr
CytrynaCytryna
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia i schłodzić jabłka w cydrze, przykryte, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CydrCydr
1
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki ze szczyptą soli, a następnie rozprowadzić na małej blasze do 10-calowej okrągłej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec, obracając arkusz w połowie, aż złoty, 5 do 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do stojaka i poluzować orzechy, a następnie ostudzić (orzechy będą chrupiące, jak ostygną).
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
1
Ubij śmietanę z cukrem, rumem i wanilią za pomocą miksera elektrycznego, aż po prostu utrzyma miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Odcedzić jabłka, rezerwując płyn do kłusownictwa do innego użycia. Na każdym talerzu położyć jabłko i posypać kandyzowanymi orzechami włoskimi. Do każdego jabłka dodajemy śmietanę i mżawkę (butelkowaną) gotowanego cydru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzechy WłoskieKandyzowane Orzechy Włoskie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CydrCydr
KremKrem
1
* Jabłka można gotować 2 dni wcześniej i schładzać. Przed podaniem doprowadzić do temperatury pokojowej. * Kandyzowane orzechy włoskie można wytwarzać 2 dni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzechy WłoskieKandyzowane Orzechy Włoskie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn