Jabłka Czekoladowo-Kokosowe Karmelowe

Jabłka Czekoladowo-Kokosowe Karmelowe
Jabłka czekoladowo-Kokosowe karmelowe to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką jabłka, kokos, rozpakowane karmelki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Karmelowe jabłka z kokosem i czekoladą, Karmelowe jabłka z kokosem i czekoladą, oraz Jabłka Czekoladowe Karmelowe.

Instrukcje

1
Opłucz i osusz 5 jabłek (preferujemy odmiany Granny Smith i Fuji, od 6 do 8 uncji. każdy). Włóż patyczek craft lub popsicle do połowy końca łodygi każdego jabłka. Wyłóż blachę do pieczenia zwykłym papierem do pieczenia lub papierem woskowym, który został obficie pokryty masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
W misce ustawionej na patelni gotującej się wody, połączyć 14 uncji (około 50 sztuk) rozpakowane miękkie karmelki (takie jak Kraft) i 2 łyżki wody. Często mieszaj, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Trzymając patyczek, zanurz każde jabłko po kolei w karmelu około trzech czwartych drogi. Obracaj, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
4
Przytrzymaj łodygę i użyj noża, aby zeskrobać nadmiar karmelu z dna jabłka z powrotem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieść jabłka na pergaminie lub papierze woskowanym z masłem i przechowuj w lodówce, aż karmel będzie jędrny, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6
Powrót patelni wody do wrzenia; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieścić 10 uncji półsłodkie lub słodko-gorzka czekolada w innej misce i ustawić na patelni. Często mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Zanurz dolną połowę każdego jabłka w czekoladzie, obracając się, aby równomiernie pokryć. Trzymaj łodygę z boku i użyj noża, aby zeskrobać nadmiar czekolady z dna jabłka i z powrotem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Umieść każde powlekane jabłko na pergaminie lub papierze woskowanym z masłem i przechowuj w lodówce, aż czekolada lekko się ustawi, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
10
Umieść 1 szklankę słodzonego, rozdrobnionego suszonego kokosa na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony KokosSuszony Kokos
11
Zawiń dolną trzecią część każdego jabłka w kokosie, aby pokryć. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn