Jabłecznik Pieczony Miodem
Jabłecznik pieczony miodem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, złote pyszne jabłka, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jabłko Miód Pieczony Kurczak, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce, wymieszać jabłka, 1/3 szklanki miodu, mąkę i cynamon, rzucając do herbu.
Umieścić 1 ciasto skorupa w 9 1/2-calowy szklany talerz Deep-dish pie zgodnie z kierunkiem na polu. Łyżka mieszanka jabłko do skorupy, mounding w centrum. Wierzch z drugą skorupą; brzegi uszczelnione i flet.
Wytnij 4 szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Umieść talerz ciasta na blasze z ciastkami.
Piec na najniższym stojaku piekarnika 55 do 60 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i wypełnienie jest bąbelkowy.
Pędzel z 2 łyżkami miodu. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 4 godzin.