Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 70g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.36 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Mieszanka soli i pieprzu, serrano chile, liście szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kanapki z kurczakiem z pesto z szałwii i jabłkami, Pieczony indyk z jabłkami, cebulą, smażonymi liśćmi szałwii i sosem jabłkowym, oraz Spatchcocked Grillowany Indyk Z Masłem Szałwiowym Baste dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Rozgrzać olej w średnim rondlu na ruszcie grilla lub na palniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Dodać ocet i cukier i gotować, aż cukier się stopi. Wymieszać posiekane jabłka i gotować, aż jabłka będą miękkie i mieszanina lekko zgęstnieje, około 10 minut.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
8
Umieścić mieszaninę jabłek w robocie kuchennym i dodać szałwii. Puls do gładkości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Ostudzić do temperatury pokojowej.
10
Miej dużą patelnię z kroplówką wypełnioną niewielką ilością wody umieszczoną pod miejscem, w którym Indyk zostanie umieszczony na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Cały indyk posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować indyka ze wszystkich stron do złotego koloru. Zmniejsz ciepło grilla do średniego, aby utrzymać stałą temperaturę 350 stopni F. gotuj indyka, aż termometr włożony do uda zarejestruje 170 do 175 stopni F. rozpocznij szczotkowanie całego indyka z glazurą jabłkową podczas ostatnich 15 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane