Jabłko Kozi Ser Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać jabłko kozi ser Bruschettan spróbować. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, tymianek, jabłko fuji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Ser Jabłkowo-Kozi Bruschetta, Bruschetta Z Kozim Serem, oraz Ser Kozi Bruschetta.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika 3 do 4 cali od źródła ciepła.
Wrzucić razem kozi ser, jabłko, tymianek, oregano, i pieprz w misce; odstawić. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia; tost chleb pod brojlerem, aż złoty kolor, 1 do 2 protokół.
Posypać mieszankę sera koziego równomiernie na kromki chleba. Powrót chleb do pieca do pieczenia, aż ser zmięknie, o 1 minutę więcej.