Italian Easy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami

Italian Easy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami
Przepis włoski łatwy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 576 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka oregano, cukinia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami, Pieczone w piecu warzywa z musztardą i ciepłą soczewicą, oraz Pieczone W Piecu Warzywa Włoskie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. w dużej misce, wymieszać cukinię, bakłażany, papryka czerwona i żółta, cebula, czosnek, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, suszone oregano, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryka żółtaPapryka żółta
Suszone OreganoSuszone Oregano
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż warzywa na dwóch dużych blach do pieczenia wyłożonych folią i pieczenia, aż miękkie i lekko rumiane, mieszając co tak często, jak gotować, 25 do 30 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
W dużej misce, dodać farro, soczewica, fasola (jeśli używasz), pietruszka, liście selera, i schłodzone warzywa. Wrzucić dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Skropić octem balsamicznym i pozostałą oliwą z oliwek i wymieszać weel. Smak, i dostosować sól i pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn