Italian Easy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami
Przepis włoski łatwy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 576 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka oregano, cukinia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami, Pieczone w piecu warzywa z musztardą i ciepłą soczewicą, oraz Pieczone W Piecu Warzywa Włoskie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. w dużej misce, wymieszać cukinię, bakłażany, papryka czerwona i żółta, cebula, czosnek, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, suszone oregano, sól i pieprz.
Rozłóż warzywa na dwóch dużych blach do pieczenia wyłożonych folią i pieczenia, aż miękkie i lekko rumiane, mieszając co tak często, jak gotować, 25 do 30 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
W dużej misce, dodać farro, soczewica, fasola (jeśli używasz), pietruszka, liście selera, i schłodzone warzywa. Wrzucić dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Soczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Farro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Skropić octem balsamicznym i pozostałą oliwą z oliwek i wymieszać weel. Smak, i dostosować sól i pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)