Istryjskie Gnocchi z kremem truflowym

Istryjskie Gnocchi z kremem truflowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj istryjskich Gnocchi z kremem truflowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 508 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Truflowe Ciasto Z Kremem Czekoladowym, Cannelloni z kremem truflowym, oraz Zupa Krem Gnocchi.

Instrukcje

1
Mąkę przesiać w Kopcu na drewnianej desce lub powierzchni roboczej i zrobić dobrze w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Dodaj jajko, sól, olej i 1/4 szklanki wody, aby dobrze i wymieszać widelcem, stopniowo zbierając mąkę do mieszaniny jaj, aby utworzyć ciasto. Jeśli wydaje się suchy, dodaj wodę (do 2 łyżek stołowych). Zagniatać na lekko posypanej mąką powierzchni, zawierającej wystarczającą ilość mąki, aby ciasto nie przywierało, aż będzie gładkie i elastyczne, przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Ćwierć forsy. Pracując z 1 kawałkiem na raz(zachowaj resztę przykrytą folią), rozwałkuj ciasto między dłońmi w 6-calową kłodę, a następnie pokrój w poprzek na około 26 (1/8 cala) kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Tocz każdy kawałek między dłońmi w 3-calowy dziennik, który ma grubość 1/4 cala w środku, zwężając się do grubości 1/8 cala na końcach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Przełożyć na ręcznik kuchenny posypany mąką (nie ściereczką frotte).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
6
Gotować gnocchi w garnku do makaronu z wrzącej osolonej wody (2 łyżki soli na 6 litrów wody), aż gotowane przez, 15 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
W międzyczasie, krem z masłem truflowym i 1/4 łyżeczka każda z soli i pieprzu w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Odcedzić makaron i dodać do mieszanki śmietany wraz z serem, a następnie wrzucić na średnim ogniu, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KremKrem
MakaronyMakarony
1
Gnocchi można formować (ale nie gotować) 1 godzinę wcześniej i przechowywać, przykryte ręcznikiem kuchennym, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn