Irlandzkie paski Spud
Irlandzkie Spud Strips mogą być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 375 kalorii, 14 g białka i 27 g tłuszczu na porcję. Za 1,24 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis z Taste of Home wymaga przyprawy cajun, parmezanu, dodatkowego parmezanu i oleju roślinnego. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. To będzie hit na Twojej ul. wydarzenie z okazji Dnia Świętego Patryka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 50% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Super Spud Brownies, Speedy Spud Soup i Spud-Fuffed Peppers.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz parmezan i przyprawę Cajun. Na patelni elektrycznej rozgrzej olej do 375°. Osuszyć ziemniaki papierowymi ręcznikami; umieść jedną trzecią pasków w torbie i potrząśnij, aby je pokryć. Smażyć na gorącym oleju przez 3-4 minuty lub do złotego koloru. Od czasu do czasu obracając się.
Odsączyć na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałymi paskami ziemniaków.
W razie potrzeby posyp dodatkowo parmezanem.