Przepis Irlandzki brązowy chleb z wędzonym łososiem jest gotowy w około 75 godzin i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz sody oczyszczonej, masło, szczypiorek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łosoś wędzony na irlandzkim Crostini, Łosoś wędzony na irlandzkim chlebie sodowym ze szczypiorkiem, oraz Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny}.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąki, owies, kiełki pszenicy, soda oczyszczona, sól i kminek wymieszać w dużej misce. Zmiksować opuszkami palców w 3/4 patyczka zimnego masła, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Soda Oczyszczona
Kiełki Pszenicy
Masło
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Dodać maślankę i mieszać, aż ciasto będzie równomiernie zwilżone. Wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, odkurzyć mąką, aby zapobiec przywieraniu, 1 minuta (ciasto powinno pozostać miękkie i lekko lepkie). Uformuj ciasto w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Ciasto
Mąka Uniwersalna
4
Pat się ciasto na lekko mąki blachy do pieczenia w 7-calowy Okrągły. Ciasto posmaruj mąką i rozłóż lekko na okrągło opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Wyciąć 4-do 5-calowy x (1/2inch głębokości) w górnej części ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
6
Piec w środku piekarnika, aż chleb brzmi pusto po naciśnięciu na dno, 45 do 50 minut. Schłodzić na stojaku 2 godziny przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Zrobić kanapki z chlebem, zmiękczonym masłem, łososiem, szczypiorkiem i pieprzem do smaku.