Irish Stew, My Way

Przepis Irish gulasz, mój sposób jest gotowy w około 3 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 471 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Gulasz irlandzki.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Miejsce 1 cebula na patelni,i doprawić solą, pieprz, i włoskie przyprawy.
Wymieszać z czosnkiem. Gotować i mieszać do miękkości.
Wymieszać z jagnięciną i wieprzowiną, i gotować, aż równomiernie brązowy. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i wlać bulion wołowy. Dusić 30 minut.
Przenieść mieszaninę patelni do dużego garnka.
Wymieszać w marchew, rzepa, pasternak, czerwona papryka, żółta papryka, zielona papryka, pozostała cebula,i seler.
Wlej piwo. Przykryć i gotować 2 godziny na małym ogniu.
Wyjąć 1/2 szklanki płynu do gulaszu. Wymieszać ziemniaki do garnka i kontynuować gotowanie 30 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie. Około 15 minut przed podaniem wymieszać skrobię kukurydzianą z zarezerwowanym płynem. Wymieszać do gulaszu zagęścić.