Insalata Di Rucola
Insalata Di Rucola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Insalata Di Rucolan E Pera, Sałatka z rukoli (Insalata di Rucola), oraz Straccetti Con Rucolan E Funghi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić sok z cytryny, czosnek, pietruszka, i kapary w blenderze i puree, aż będzie gładka. Powoli dodawać olej i mieszać aż do emulgacji. Wrzucić rukolę z sosem. Podziel między talerze. Ogolić parmezan obieraczką do warzyw, a każdą sałatkę polać serem.Źródło: Dolce Enoteca e Ristorante, Los Angeles, CA
Umieścić sok z cytryny, czosnek, pietruszka, i kapary w blenderze i puree, aż będzie gładka. Powoli dodawać olej i mieszać aż do emulgacji. Wrzucić rukolę z sosem. Podziel między talerze. Ogolić parmezan obieraczką do warzyw, a każdą sałatkę polać serem.Źródło: Dolce Enoteca e Ristorante, Los Angeles, CA