Insalata Di Rucola

Insalata Di Rucola
Insalata Di Rucola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Insalata Di Rucolan E Pera, Sałatka z rukoli (Insalata di Rucola), oraz Straccetti Con Rucolan E Funghi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić sok z cytryny, czosnek, pietruszka, i kapary w blenderze i puree, aż będzie gładka. Powoli dodawać olej i mieszać aż do emulgacji. Wrzucić rukolę z sosem. Podziel między talerze. Ogolić parmezan obieraczką do warzyw, a każdą sałatkę polać serem.Źródło: Dolce Enoteca e Ristorante, Los Angeles, CA
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić sok z cytryny, czosnek, pietruszka, i kapary w blenderze i puree, aż będzie gładka. Powoli dodawać olej i mieszać aż do emulgacji. Wrzucić rukolę z sosem. Podziel między talerze. Ogolić parmezan obieraczką do warzyw, a każdą sałatkę polać serem.Źródło: Dolce Enoteca e Ristorante, Los Angeles, CA
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn