Indywidualne Upiorne Białe Pizze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj poszczególnych upiornych białych Pizz. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 585 kalorii, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, koszerną sól i pieprz, ciasto do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Indywidualne Białe Pizze Z Kurczakiem, Mini Spooky Spider pizze z kalifornijskimi Dojrzałymi oliwkami, oraz Pizze Indywidualne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Ciasto do pizzy podzielić na 4 kawałki. Pracując z jednym kawałkiem ciasta na raz, zwiń i rozciągnij na lekko posypanej mąką powierzchni w owal o średnicy od 8 do 9 cali.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia i przeciągnąć koniec ciasta na jedną stronę w stożkowy koniec, aby stworzyć kształt ducha. Powtórz z pozostałym ciastem, kładąc 2 duchy na każdej blasze do pieczenia. Nie martw się, jeśli wszystkie wyglądają nieco inaczej-to nada duchom osobowość.
W małej miseczce wymieszać olej i czosnek i równomiernie posmarować 4 łyżeczkami. posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Piec, aż skórki są złote i ustawić, 10 do 12 minut, obracając Patelnie od góry do dołu w połowie czasu pieczenia.
Ricottę, parmezan i przyprawę włoską wymieszać w małej misce i rozprowadzić na całej powierzchni, zatrzymując się około 1/2 cala od krawędzi.
Posypać mozzarellą i wrócić do piekarnika, aż duchy są gorące i ser topi się, o 5 minut więcej.
Umieść 2 kawałki oliwki na każdym duchu dla oczu i 1 kawałek na każdym dla ust.
Przenieś duchy na pojedyncze talerze i serwuj.