Indywidualne Indycze Doniczki

Indywidualne Indycze Doniczki
Indywidualne potrawy z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 19g białka, oraz 39g tłuszczu. Jeśli masz indyka, estragon, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indywidualne Garnki Z Kurczaka, Indywidualne Garnki Z Kurczaka, oraz Indywidualne Garnki Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, podsmażyć Ziemniaki, Cebula, Marchew i seler na oleju przez 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z indykiem, groszkiem, tymiankiem, rozmarynem, solą i pieprzem; rozgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
W dużym rondlu rozpuść masło. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka; stopniowo dodawać mleko, bulion i śmietanę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z musztardą, kaparami, ziołami, gałką muszkatołową, solą, pieprzem i mieszaniną ziemniaków. Podziel na sześć nasmarowanych 10-uncji. ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na 13 cali. x 9-po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Pokrój na sześć kwadratów.
6
Umieść po jednym cieście na każdym ramekinie; naciskając, aby uszczelnić krawędzie. Ubij jajko i wodę; posmaruj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
8
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Piec, Odkryte, w 400 przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło w kostcemasło w kostce12 łyżeczki czosnku w proszkukapary, osuszonekapary, osuszone1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojona świeża marchewkapokrojona świeża marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia pokrojona w kostkę 2,5 cmcukinia pokrojona w kostkę 2,5 cm33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon1Batoniki toffi Heathmajeranek suszonymajeranek suszony1opakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroch świeżygroch świeży1Batoniki toffi Heathmielony świeży rozmaryn lub 1/8 łyżeczki suszonego rozmarynu, rozgniecionymielony świeży rozmaryn lub 1/8 łyżeczki suszonego rozmarynu, rozgnieciony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony świeży rozmaryn lub 1/4 łyżeczki suszonego rozmarynu, rozgniecionymielony świeży rozmaryn lub 1/4 łyżeczki suszonego rozmarynu, rozgnieciony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony świeży estragon lub 1/4 łyżeczki suszonego estragonumielony świeży estragon lub 1/4 łyżeczki suszonego estragonu1Batoniki toffi Heathmielony świeży tymianek lub 1/8 łyżeczki suszonego tymiankumielony świeży tymianek lub 1/8 łyżeczki suszonego tymianku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony świeży tymianek lub 1/4 łyżeczki suszonego tymiankumielony świeży tymianek lub 1/4 łyżeczki suszonego tymianku2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone0Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2% mleka2% mleka12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calastarty parmezanstarty parmezan0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki obrane w kostkęziemniaki obrane w kostkę1arkuszmrożone ciasto francuskie, rozmrożonemrożone ciasto francuskie, rozmrożone1Batoniki toffi Heathszałwia przetartaszałwia przetarta0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweIndyk gotowany w kostceIndyk gotowany w kostce12 łyżeczki czosnku w proszkuświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn