Indywidualne Gratiny brzoskwiniowo-migdałowe

Indywidualne Gratiny brzoskwiniowo-migdałowe
Poszczególne brzoskwinia-i-migdałowe Gratins może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 345 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz szybko gotowane owies, sok z cytryny, mielony kardamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Szpinak Indywidualny-Asiago Gratins, Indywidualne zapiekanki ze szpinakiem i serem, oraz Make - Ahead Indywidualne zapiekanki ziemniaczane z boczkiem i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać cukier granulowany i kolejne 3 składniki i mieszać, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać brzoskwinie i wrzucić do herbu. Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy 4 (6-uncji) ramekiny lub naczynia do pieczenia. (Aby zapewnić dodatkowe miejsce na lody, użyj 8-uncji ramekin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Płatki owsiane i kolejne 3 składniki połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub dwoma nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Mieszankę owsianą równomiernie posypać brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
6
Umieścić ramekiny na blasze do pieczenia i piec w 375 przez 20 minut lub aż polewa jest rumiane i brzoskwinie są bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Top każdej porcji z gałką lodów, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
Skrót Savvy: aby zaoszczędzić czas przygotowania, lub jeśli brzoskwinie nie są w sezonie, zastąp 1 (16-uncja) pakiet mrożonych pokrojonych brzoskwiń, rozmrożone i niedrenowane. Aby pominąć pastę migdałową, wymieszaj 1 łyżeczkę ekstraktu migdałowego z mieszaniną cukru przed wrzuceniem brzoskwiń. Następnie dodać owies do 3/4 szklanki, a masło do 3 łyżek w polewie. Uprość pieczenie całego deseru w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn