Indywidualne Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami

Indywidualne Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami
Poszczególne brzoskwinia do góry nogami ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka cukru granulowanego, sody oczyszczonej, krystalizowanego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, Brzoskwiniowe Ciasto Do Góry Nogami, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podzielić 2 łyżki masła między 4 (6-uncji) ramekins. Pozostałą łyżkę masła roztopić i odstawić. Równomiernie podzielić brązowy cukier między ramekiny; posypując go do dna naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Każdą brzoskwinię pokroić na 12 do 14 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5
Brzoskwinie układamy na cukrze, równomiernie dzieląc je między potrawami i posypujemy imbirem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej misce ubij razem cukier, maślankę, ekstrakt waniliowy i 1 łyżkę roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodać mokrą mieszaninę do suchej mieszaniny i mieszać tylko do połączenia.
8
Wylewamy ciasto na brzoskwinie, dzieląc mieszaninę równomiernie między potrawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
Umieścić na środkowym stojaku piekarnika i piec przez 20 do 25 minut lub aż ciasto osiągnie temperaturę wewnętrzną 190 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z piekarnika do stelaża i pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi każdego naczynia i obrócić do góry nogami na talerzu. Powtórz z każdym ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać natychmiast z bitą śmietaną lub lodami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn