Indyk Śródziemnomorski Z Chardą Szwajcarską Nad Polentą
Śródziemnomorski Indyk z Chardą Szwajcarską nad polentą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 410 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka polenty, ząbki czosnku, kotlety z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe i pyszne: boczniak Szwajcarski i kiełbasa z indyka na Polencie, Polędwiczki wieprzowe z Chardą Szwajcarską i polentą, oraz Polenta pieczona z Chardą Szwajcarską i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła wok lub duża patelnia na średnim ogniu.
Dodać 1 1/2 łyżeczki oleju; polenta gotować, obracając w połowie, 3 protokół.
Przełożyć na talerz; przykryć.
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do wok; gotować indyka 3 protokół.
Dodaj sok z cytryny, 1/2 szklanki bulionu, 1 ząbek czosnku i porzeczki. Gotować, mieszając, 1 minuta więcej lub aż indyk jest gotowane przez.
Przełożyć na talerz łyżką szczelinową, zastrzegając płyn w woku; przykryć.
Dodaj szwajcarski chard i cebulę do wok; gotować, mieszając, 3 protokół lub do miękkości.
Dodać pozostałe 1/2 szklanki bulionu i czosnku; gotować, mieszając, 2 minuty więcej.
Łyżka mieszanki chard na talerzu; top z orzeszków piniowych.