Indyk z ziołowym dressingiem ryżowym

Indyk z ziołowym dressingiem ryżowym
Indyk z ziołowym dressingiem ryżowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $2.93 za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 854 kalorii, 100g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Mieszanka przypraw do drobiu, soli, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Indyk ziołowy i sos, Indyk ziołowy z dressingiem cytrusowym, oraz Zapiekanka z indyka i dzikiego ryżu wolnowarowego.

Instrukcje

1
Na dużej patelni ugotuj wieprzowinę, wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. W dużej misce wymieszaj substytut jajka, przyprawę drobiową, pietruszkę, liście selera, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę pieprzu i 1/2 łyżeczki czosnku w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj mieszankę mięsną i ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Tuż przed pieczeniem nadziewaj indyka. Otwory na szpikulec; związać podudzia razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Umieść na ruszcie w brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Połącz czosnek, tymianek, estragon, majeranek i pozostałą sól, pieprz i czosnek w proszku; natrzyj indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
MajeranekMajeranek
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Dodaj bulion i masło na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piec w temperaturze 325° przez 4 do 4-1/2 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180° dla indyka i 165° Dla farszu, często fastrygując. Kiedy Indyk zacznie się brązowieć, przykryj lekko namiotem z folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Usuń cały opatrunek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia32
Magazyn